Ring til os på

Tlf: 86 21 60 11

Ellers skriv til

jf@e-skovsgaard.dk

Vi er medlem af:​

​Renoveringsarbejde og renovering af lejlighed

​Nogle gange kan det være nødvendigt med en god portion renoveringsarbejde for at give et omfattende facelift til ens lejlighed. Sådan et arbejde kan vi være behjælpelige med her i firmaet.

Få en renovering af en lejlighed med vores renoveringsarbejde

Med vores beliggenhed i Lystrup har vi mange kunder i Aarhus, men vi kører gerne rundt og foretager renoveringsarbejde i det øvrige nærområde. Her er vi altid villige til at give et godt tilbud uanset opgaves omfang. Således vælger mange at få renoveret egen lejlighed, når slitagen pludselig er ved at være for stor, ligesom mange udlejningslejligheder også har brug for et renoveringsarbejde, når der foretages skifte af lejere. Her vil vi hellere end gerne hjælpe med en renovering, således lejligheden fremstår nyrenoveret og lækker til nye lejere, hvilket ligeledes gør lejligheden mere attraktiv for potentielle interesserede.

Ring til os hvis der er behov for renovering af lejligheden

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af din lejlighed, eller hvis du måtte have genrelle spørgsmål til vores renoveringsarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres på telefon 86 21 60 11 eller med en e-mail til jf@e-skovsgaard.dk.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Jan Frausing

Malerfirma E.Skovsgaard ApS

CVR: 29613532

Her finder du os

Stenhøj 6
8520 Lystrup