Ring til os på

Tlf: 86 21 60 11

Ellers skriv til

jf@e-skovsgaard.dk

Vi er medlem af:​

Malerarbejde - få et professionelt firma ud

Det kan virke som en større, uoverskuelig opgave, hvis man står overfor en god portion malerarbejde, ligesom resultatet også oftest bliver pænest og bedst, hvis man benytter sig af professionelle. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med dit malerarbejde uanset opgavens omfang.

Vi laver nemlig næsten alt inden for malerarbejde – både indendørs og udendørs, og vi tilbyder således maling af trævægge, døre, vinduer, lister, spartalarbejde, opsætning af tapet, renoveringsopgaver og mere til. Vi løser opgaver for både private og erhverv.

Hvorfor malerarbejde fra os?

Vi er et dybt professionelt malerfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at lytte til dine ønsker og behov, så både du og vi er tilfredse med det færdige resultat. Dertil kommer, at vi altid bestræber os på at levere konkurrencedygtige priser, så det ikke behøver at koste en bondegård at få foretaget malerarbejde af høj kvalitet.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Hvis du ønsker at høre mere om vores malerarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på enten 86216011 eller jf@e-skovsgaard.dk. Vi har base i Lystrup, nær Aarhus, men vi kører gerne rundt i det øvrige lokalområde.​

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Jan Frausing

Malerfirma E.Skovsgaard ApS

CVR: 29613532

Her finder du os

Stenhøj 6
8520 Lystrup