Ring til os på

Tlf: 86 21 60 11

Ellers skriv til

jf@e-skovsgaard.dk

Vi er medlem af:​

​Malermester Jan Frausing i Lystrup og Aarhus

​Malerfirma E.Skovsgaard ApS i Lystrup ved Aarhus blev stiftet i 1979 af malermester Erling Skovsgaard. I 2006 overtog Tommy Vinde og Jan Frausing firmaet, hvor malermester Jan Frausing i 2013 eneejer af firmaet.

Vi løser opgaver for private, erhverv og offentlige institutioner, og vi bestræber os altid på at levere malerarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så det ikke behøver at sprænge dit budget, når du skal have malet eller tapetseret.

Vores medlemskaber viser, at vi er en seriøs malermester

​Vi er tilknyttet Arbejdsmiljøhuset, og vi er medlem af Aarhus Malerlaug og Danske Malermestre. Alle medlemmer af Danske Malermestre er dækket af Danske Malermestres garantiordning. Det er således en ekstra sikkerhed for dig, når du vælger os som din malermester.

Du kan få råd af vores malermester, før du beslutter dig

​Vi udfører stort set alt malerarbejde - både indendørs og udendørs. Vi kan således tilbyde maling af

  • ​vægge
  • ​døre
  • ​vinduer
  • ​lister
  • ​lofter
  • ​interiør


​Vi kan også tilbyde spartelarbejde og efterfølgende pudsning af vægge og lofter. Desuden kan vi stå for opsætning af tapet, fototapet, væv og filt.

Vores malermester vil altid komme forbi og give en grundig rådgivning om farver, maling og tapet samt om den kommende vedligeholdelse, før du beslutter dig.

Kontakt os på telefon 86 21 60 11 eller på vores e-mail, som er jf@e-skovsgaard.dk, hvis du ønsker et besøg af vores malermester med henblik på at få et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Jan Frausing

Malerfirma E.Skovsgaard ApS

CVR: 29613532

Her finder du os

Stenhøj 6
8520 Lystrup